Kuinka tyhjentää historia automaattisesti Google Chromessa

Kun työskentelet jaetulla tietokoneella etkä halua muiden tietävän vierailemasi verkkosivustot, voit joko tyhjennä historia manuaalisesti tai tyhjennä historia automaattisesti, kun suljet Google Chromen. Katso alta, kuinka voit tyhjentää historian, kun suljet selaimen.

Vaihe 1: Avaa Google Chrome ;

Vaihe 2: Napsauta Google-asetuskuvaketta oikeassa yläkulmassa;



Vaihe 3: Napsauta ' asetukset ' avattavasta luettelosta;

Vaihe 4: Siirry alas alas ja napsauta keskellä ' Pitkälle kehittynyt ';

Vaihe 5: Napsauta ' Sivuston asetukset ' seuraavalla sivulla;

Vaihe 6: Napsauta ' Keksit ja sivuston tiedot ' käyttöoikeusluettelosta;

Vaihe 7: Ota käyttöön ' Säilytä paikalliset tiedot vain, kunnes suljet selaimen '.