LinkedIn-tilin sulkeminen

LinkedIn on erittäin suosittu ja hyödyllinen ammattimaisessa verkostoitumisessa. Voit sulkea tilisi, jos et enää käytä sitä. Saat lisätietoja noudattamalla alla olevia ohjeita:

Vaihe 1: Tarkista täällä kirjautuaksesi tilillesi tai luodaksesi henkilökohtaisen LinkedIn-sivusi ;

Vaihe 2: Napsauta LinkedIn-sivusi yläreunassa ' Minä ' kuvake;



Vaihe 3: Napsauta ' Asetukset ja tietosuoja ' avattavassa luettelossa;

Vaihe 4: Uudessa ikkunassa ' Tili ' välilehti, napsauta ' Tilin hallinta ' vasemmasta navigointipalkista; napsauta sitten ' LinkedIn-tilisi sulkeminen ' pohjalla;

Vaihe 5: Valitse syyt tilin sulkemiseen, kirjoita palautteesi ja napsauta sitten 'Seuraava';

Vaihe 6: Turvallisuussyistä tarvitset salasanasi sulkemiseen;

Vaihe 7: Napsauta ' Sulje tili ' pohjalla.